Autotorvet blev etableret i foråret 2013 af Thomas Pedersen, som er kendt i autobranchen for i sin tid at have opbygget den, på det tidspunkt, største bilformidling i Danmark. Thomas solgte denne forretning i 2010.

Efter mange opfordringer fra tidligere kunder og forretningsforbindelser og med en vision om at skabe en endnu større forretning med supplerende produkter og endnu større salgsareal, startede Thomas Autotorvet. Siden er nye produkter kommet til. Kunderne kan i dag få finansieret, forsikret og synet deres bil hos Autotorvet. Tiden fra kunden har valgt sin bil og til den er klar til levering er derfor meget kort.

Den enkle forretningsmodel, det gode ry og omdømme er videreført og udviklet til Autotorvet. Autotorvet er på rekordtid vokset til Danmarks uomtvisteligt største bilformidling. Der bliver årligt solgt over 2000 biler i alle prisklasser om året. På trods af den store omsætningshastighed er der altid ca. 400 biler til salg på det 10.000 m2 store plads.

Autotorvet er blevet stedet hvor der handles biler i alle prisklasser og hvor kunderne kommer fra hele landet pga. det store udvalg og de attraktive priser samt det foretrukne sted køberne finansierer Deres bilkøb i samarbejde med Autotorvet og Santander.